Resultaten voor ontwerpbureau

ontwerpbureau
Communicatiebureau Link nv.
Interne en externe communicatie van A tot Z jaarverslag MVO website video 3D huisstijl copywriting graphic design
Nieuws AG VESPA.
28/08/2015 Aanstelling ontwerpbureau masterplan Slachthuissite Noordschippersdok Lobroekdok. Via een wedstrijdprocedure is voor de opmaak van het masterplan SlachthuissiteNoordschippersdokLobroekdok een ontwerpbureau aangesteld door AG VESPA en private partner Land Invest New Project 1. 21/08/2015 Kijkmoment 3 verkopen op za 5/09. AG VESPA houdt op zaterdag 5 september een kijkmoment van drie verschillende woonprojecten die in verkoop zijn. Geïnteresseerde kandidaat-kopers kunnen de woningen bezoeken en vragen stellen aan de verkoopmedewerkers. 18/08/2015 AG VESPA verhuurt nieuwe studentenkamers in Kleine Kauwenberg. AG VESPA verhuurt nieuwe moderne studentenkamers in het hart van de studentenbuurt voor het academiejaar 2015-2016.
Red Donkey.
Hij richtte Ontwerpbureau JAN op. De ervaring knowhow en het out of the box denken kreeg hij mee van Jan Kriekels bij JAGA waar hij als freelance ontwerper aan de slag ging. Voor JAGA reisde hij Europa en de wereld rond om meer dan dertig beurzen per jaar van een sprekende stand te voorzien. Ontwerpbureau JAN werkte samen met klanten als het Nederlandse NRD en de Amerikaanse pharma reus MSD. Dankzij de mondelinge reclame van tevreden klanten verdubbelde Ontwerpbureau JAN ieder jaar zijn omzet. Maar door het groeiend aantal projecten nam de administratieve rompslomp vaak de bovenhand.
Ontwerpbureau SR Group.
Het is de motor voor innovatie van de exploitatieconcepten. Innopa verzorgt sinds 2003 de exploitatie van sport en recreatiecentra. Artabel bvba is een onafhankelijk architecten en ingenieursbureau. Dit zusterbedrijf van Innopa is gespecialiseerd in sport en recreatie creatief maatwerk en het optimaliseren van de mogelijkheden binnen de context en het budget. Artabel realiseerde sinds de oprichting in 1991 een 50-tal zwembadontwerpopdrachten. Vanaf 2001 vormen de PPS-projecten het grootste werkaandeel. Toch blijft Artabel ook marktleider voor klassieke zwembadstudies.
Ontwerpbureau Murmur kan starten met ontwerp voor Hoge Mote HLN Ronse.
Schepenen Rudi Boudringhien en Brigitte Vanhoutte bij de Hoge Mote. Foto Marc De Venter. Het Ronsese ontwerpbureau Murmur heeft in samenwerking met Bailleul Ontwerpbureau van het Ronsese schepencollege de opdracht gekregen om een ontwerp uit te werken om de Hoge Mote te renoveren en uit te werken als een toeristisch onthaal en belevingscentrum. Daar zullen de bezoekers alle informatie vinden over Ronse en de Vlaamse Ardennen zegt schepen van Toerisme Brigitte Vanhoutte. Maar het moet ook een belevingscentrum zijn waar bezoekers op een interactieve manier met de drie belangrijkste pijlers van de stad aan de slag kunnen de natuur de Sint-Hermesverering en het rijke textielverleden.
Ontwerpbureau Dries De Malsche De volledige corporate identity en PR DIFT.
Ontwerpbureau Dries De Malsche is een straf Gents bureau dat schone interieurs ontwerpt. Eenvoud en rust dat zijn de twee hoofdingrediënten waarmee Dries warme leef en/of werkomgevingen creëert. Wij ontwierpen voor hen een logo huisstijl website en ondersteunen hen op het vlak van communicatie en PR. Zo gaf DIFT o.a. ook vorm aan de laatste nieuwsbrief van Dries waarbij we een patroon creëerden gebaseerd op specifieke kenmerken van elk project. Wil je meer weten over dit project? Yves kan je alles vertellen.
sgt-promati Constructeurs en ontwerpbureaus sgt-promati.
Constructeurs en ontwerpbureaus productie van een eigen project uitvoering van de plannen in 3D beschikbaar een grote tijdswinst voor tijdens de studies.
Ontwerpdegraeve.be Grafische vormgeving en reclame Brugge.
Ontwerpbureau Degraeve is een grafisch bureau die u begeleidt van ontwerp tot afgeleverd drukwerk.
KAPMES Grafisch ontwerpbureau Hasselt Limburg België Logo Webdesign Illustratie.
LOGO / HUISSTIJL / VISITEKAART / WEBDESIGN. SOCIAL MEDIA MARKETING / LAY-OUT / POSTER / FLYER / FOLDER / ILLUSTRATION / ART /. KAPMES is een jong en dynamisch ontwerpbureau dat sinds 2016 actief is in hartje Hasselt. Leergierigheid en professionele kennis staan bij ons centraal. Samen met u zetten we een idee om in een visueel product. Neem zeker een kijkje in ons portfolio of kom gerust eens op de koffie! Illustreer de collega's in een realistische stijl zwart-wit. Schrijnwerker gespecialiseerd in handgemaakte live-edge tafels.

Contacteer ons