Meer resultaten voor reclame

reclame
Reclame-Premies-Voordelen-Monsters Menselijk gebruik FAGG.
Enkel voor geneesmiddelen die een in ons land geldige vergunning hebben voor het in de handel brengen mag reclame worden gemaakt. De reclame moet in overeenstemming zijn met de gegevens die werden goedgekeurd in het kader van de vergunning voor het in de handel brengen van het geneesmiddel. De reclame moet het rationele gebruik van het geneesmiddel bevorderen door het objectief voor te stellen zonder de eigenschappen ervan te overdrijven. Ze mag niet misleidend zijn. De reclame moet een aantal verplichte vermeldingen bevatten die onontbeerlijk zijn voor een goed gebruik van het geneesmiddel. Die vermeldingen moeten goed leesbaar zijn. Zie hierover de omzendbrief nr. 407 PDF 132.47 Kb en omzendbrief nr. 441 PDF 31.62 Kb.
virtual.planetinternet.be.
Bij ons bent U op het juiste adres voor al uw reclame projecten. Home Over ons Activiteiten Info. ZIEN EN GEZIEN WORDEN DAAR DRAAIT HET OM. Als U ook vindt dat reclame geen mooipraterij moet zijn. maar een goed doordachte boodschap moet bevatten gericht naar een bepaalde doelgroep dan heeft U reeds onze boodschap begrepen. Van ontwerp tot eindresultaat. Wij ontwerpen en leveren alle drukwerken advertenties voor dag week of maandbladen magazines en andere media. Voor meer informatie kan U kijken bij onze activiteiten. Waar en Wie we zijn kan U ontdekken op de over ons pagina.
Reclame is dood. Lang leve mond-aan-mond reclame!
3 mrt 2015 0630 Opinie Het onderwijs moet zichzelf heruitvinden en het internet omarmen. Lang leve mond-aan-mond reclame! klik om te kopiƫren. Pierre de Schaetzen bekijk profiel auteur. woensdag 18 maart 2015 in Kennis Trends. Door Pierre de Schaetzen. Waarom onze job fundamenteel veranderd is en hoe we ons kunnen aanpassen. Tot voor kort was de taak van een reclameman om persuasieve boodschappen te verzinnen. Mensen geloofden blindelings wat we beweerden.
Verkoop en reclame op school voor ouders Onderwijs.
Verkoop van drankjes versnaperingen en maaltijden aan de leerlingen voor een redelijke prijs. Verkoop van wafels truffels om een schoolreis te bekostigen. Verkoop van drankjes versnaperingen en maaltijden tijdens een schoolfeest of opendeurdag. Scholen die reclame en sponsoring toestaan moeten zich aan een aantal regels houden. Verplichte activiteiten of leermiddelen moeten vrij blijven van reclame. Er mag geen reclame in hand en werkboeken de agenda het klaslokaal of de turnzaal. In de refter mag dat wel als die niet voor verplichte activiteiten gebruikt wordt. Een logo of naam van een merk of bedrijf op didactisch materiaal handboek computer is geen uitdrukkelijke reclameboodschap.
Reclame Lauwerijs.
Welkom bij Reclame Lauwerijs. Tijdelijke of net oerdegelijke lettering. We hebben de knowhow materialen en nodige machines om uw reclame te laten opvallen. Geen enkele advertentie bereikt zoveel als uw voertuig dat jaar na jaar rondrijdt met uw reclame of bedrijfsgegevens erop. Kiest u voor een discrete lettering of een blitse full-colour? Daar wij deze produceren in eigen atelier zijn we vrij in afmetingen en ontwerp.
Grappige reclame op de Meir slaat de bal volledig mis Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Grappige reclame op de Meir slaat de bal volledig mis. 01/08/2015 om 1900 door BaP Bron ATV. Het bekende sauzenmerk Devos Lemmens heeft een opmerkelijke reclameboodschap ontrold op de Antwerpse Meir. Met hun gloednieuwe slogan Meir sauskes? Meir plezier wilden ze middels een woordgrapje de Antwerpenaren trakteren op een straffe stunt. Maar dat is buiten de trotse sinjoren op de straat gerekend die de campagne allesbehalve kunnen smaken. Het woord Meir is al een heus struikelblok voor de bewoners van de stad.
Outdoor reclame.
Kies voor Xod als partner voor groot formaat drukwerk. Wij begeleiden u in de juiste keuze wat betreft materiaal budget en duurzaamheid. Ook voor het ontwerp van deze borden kunnen we zorgen. Roll-ups en spandoeken zijn ideaal om uw beursstand aan te kleden. De spandoeken kunnen daarenboven ook buiten gebruikt worden.
Reclame Lauwerijs.
ma-do 8.00 12.30 13.00 16.30. vrij 8.00 12.30 13.00 1430. Donk 30 Oud-Turnhout 2360. 014 45 14 14.
Anti-reclame stickers Stad Dendermonde.
Het Robinsonbestand vindt u via Belgisch Direct Marketing Verbond Buro Design Center Heizel Esplanade B46 1020 Brussel robinsonlist.be tel. gratis nummer 0800-91886 of 02-477 17 97. Om verspilling van ongeadresseerde reclame aan te pakken zijn er bij de dienst milieu en platteland sectie leefmilieu gratis stickers te bekomen. laatst gewijzigd 07 januari 2015. Dienst Milieu en Platteland sectie leefmilieu. 052-25 11 50 E-mail Open. Bekijk de locatie op het stratenplan. Taxusinzamelactie VERGROOT DE HOOP in strijd tegen kanker. Aanvraag voor een naaldvilttapijtenfabriek Hoogveld 90.

Contacteer ons