Resultaten voor huisstijl

huisstijl
Huisstijl Scouts en Gidsen Vlaanderen.
Huisstijl Gemeente Retie.
T 014 38 92 30. Disclaimer Retie Lcp nv. Van A tot Z. Het gemeentebestuur en het OCMW hebben sinds 2008 een volledig nieuwe huisstijl. Om naar de inwoners toe naar buiten te komen als één lokaal bestuur werd er gekozen voor eenzelfde huisstijl en twee logo's die duidelijk naar elkaar verwijzen. Samen met het bestuur werd een ontwikkelingsvisie bepaald Retie kijkt vooruit en wenst zich te blijven profileren als een groene landelijke gemeente waar het gezellig en rustig is om te wonen met een recreatief-toeristisch potentieel. Retie mag eveneens trots zijn op een bruisend gemeenschapsleven.
Huisstijl Erasmushogeschool Brussel.
Missie Visie en Onderwijsvisie. Home / Over ons. Op deze pagina vind je het nagelnieuwe huisstijlhandboek in het handboek vind je het logo en voorbeelden van de huisstijlproducten van de Erasmushogeschool Brussel EhB. In de bovenbalk kan je de verschillende toegangen aanklikken. Voor het personeel van de hogeschool zijn er word-sjablonen met het nieuwe logo beschikbaar op het intranet KOMPAS. EhB-logo witte achtergrond in jpeg en in eps. EhB-logo zwarte achtergrond in jpeg en in eps. EhB-logo transparante achtergrond in png en in eps. EhB-logo 1-kleurig in jpeg en in eps.
UGent trapt feestjaar 200ste verjaardag af met nieuwe huisstijl HLN.be.
UGent trapt feestjaar 200ste verjaardag af met nieuwe huisstijl. Door redactie 23/09/16 20u57 Bron Belga. Onderwijs Met de lancering van een nieuwe huisstijl trapt de Universiteit Gent het feestjaar rond haar 200ste verjaardag af. Het oude logo werd opgefrist en de verschillende faculteiten krijgen elk een eigen icoon. Het nieuwe logo is een stijlvolle uitgepuurde en tijdloze versie geworden van het oude logo verduidelijkt rector Anne De Paepe.
Huisstijl Sociale Hogeschool Heverlee en documentsjabloon.
In het departement SSH werd beslist om voor de vormgeving van in te leveren werkstukken door studenten een huisstijl te hanteren. Van studenten wordt verwacht de afspraken aangaande vormgeving van getypte werkstukken nauwgezet te volgen. Hierna worden deze afspraken opgesomd. Van studenten wordt tevens verwacht dat zij voor de aanmaak van werkstukken met een tekstverwerker gebruik maken van een documentsjabloon waarin de afspraken inzake de huisstijl zijn vastgelegd. Klik hier indien je een korte introductie aangaande het gebruik van het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word wil doormaken. Indien je meteen een uitgebreid zelfstudiepakket aangaande het aanmaken van een documentsjabloon wil doormaken klik dan hier.
Calliope Lay-out Functies van een huisstijl.
Functies van een huisstijl. Een huisstijl is meer dan de visuele identiteit van een organisatie. Een goed gemplementeerde huisstijl vervult drie functies. De huisstijl crert altijd een bepaalde look and feel. De eerste indruk die iemand van je organisatie krijgt is doorslaggevend. Een goede huisstijl is meer dan een grafisch hoogstandje het is de vertaling van de normen en waarden van de identiteit van een visie. Voordat een organisatie een huisstijl ontwikkelt is het daarom belangrijk dat ze nadenkt over haar kernwaarden.
Huisstijl Heist-op-den-berg.
Je bent hier Startpagina Over Heist Huisstijl. Het is niet voor alle burgers duidelijk wat een gemeentelijke overheid doet en betekent voor hen. Door onze huisstijl willen wij zichtbaar en herkenbaar zijn voor de inwoners van Heist-op-den-Berg. Het is een hulpmiddel om een duidelijk vriendelijk en eigentijds imago te krijgen bij iedereen die met ons als gemeentebestuur of OCMW te maken heeft. Het kan ons contact met de inwoners alleen maar gemakkelijker en aangenamer maken. Kerkplein 17 2220 Heist-op-den-Berg tel. 015 22 86 50 fax 015 25 09 96.
Huisstijl Geel Je komt er je blijft er.
Home Dienst communicatie Huisstijl.
Bestuur en diensten Gemeente Maarkedal.
8 12 uur en. De huisstijl belichaamt de visuele identiteit van een organisatie. Met de nieuwe huisstijl en het daaraan verbonden nieuw logo wil het gemeentebestuur duidelijk maken dat er een nieuwe wind waait. Een eigen gemeentelijke huisstijl is de basis voor een vlotte duidelijke en uniforme communicatie en zorgt voor een duidelijke identiteit en bekendheid. Het logo is het uithangbord bij uitstek van de gemeentelijke huisstijl. Het logo en de bijhorende slagzin geven de eigenheid van de gemeente Maarkedal weer en dragen het modern dynamisch transparant en ambitieus elan van het bestuur uit.

Contacteer ons