Resultaten voor huisstijl

huisstijl
Huisstijl mentorvzw.be.
zilvergrijs PMS 877 of 50K. donkerrood PMS 7427 of 0C 100M 65Y 28K b30033. Het gebruikte lettertype is een Calibri. Download het logo van Mentor in drukkwaliteit als pdf bestand PMS.eps bestand of cmyk.eps bestand. of als gif of jpg bestand.
Onze Huisstijl Stappato.
Gedurende al die jaren zijn we steeds trouw gebleven aan ons eigen verhaal. We proberen als firma een bepaalde stijl van wijnen te promoten waarbij we op zoek gaan naar de essentie van de druif. Hierdoor komen we meestal terecht bij traditionele vaak kleinere wijnboeren met een doorgedreven focus op kwaliteit. Bij ons geen wijngiganten die miljoenen flessen produceren maar wel domeinen die perfect weten waar ze mee bezig zijn en onnoemlijk veel respect tonen voor de natuur en de tradities.
Huisstijl JNM.
De huisstijl van JNM legt weinig verplichtingen op en laat JNMers vooral veel vrijheid om hun eigen ding te doen. Dat is een bewuste keuze. Maar de huisstijl legt wel de focus op samenhang karakter en herkenbaarheid. De uitwerking van de huisstijl gebeurde door Indianen een grafisch bureau. Hun voorstel werd met een online enquête voorgelegd aan alle JNMers. De huidige huisstijl is het resultaat van de keuzes die zij gemaakt hebben. Neem de huisstijlgids bij de hand als je een flyer affiche presentatie of ander promomateriaal ontwerpt.
Huisstijl Muntpunt.
bibliotheek informatiehuis ontmoetingsplek venster op brussel. Hier vind je het Muntpuntlogo in diverse formaten. Het Muntpuntlogo is een gecombineerd logo bestaande uit een beeld en een woordlogo. Beide onderdelen zijn onlosmakelijk verbonden en kunnen nooit apart gebruikt worden. De tekst in het logo moet altijd leesbaar blijven en daarom wordt het logo nooit kleiner gebruikt dan 12 mm breed voor print en 50 px voor web. De witruimte rond het logo moet resepecteerd worden. Het logo wordt altijd op een witte of gekleurde achtergrond geplaatst nooit op een beeld of een niet-egale achtergrond. Dit belemmert de leesbaarheid. Logo voor online web.
Huisstijl Stad Gent.
Over Gent en het stadsbestuur. Listen to this page. Ontdek de huisstijl van de Stad Gent en kom meer te weten over het kleurenpalet de logo's. De afdeling Creatie binnen de Dienst Communicatie is verantwoordelijk voor alle communicatie van de Stad. Zij ontwerpen de campagnes en communicatiedragers in opdracht van de andere diensten. Al deze diensten moeten op dezelfde manier zowel intern als extern communiceren. Om die reden is dit huisstijlhandboek van de Stad Gent tot stand gekomen. Een huisstijl is het verbindend element dat zorgt voor herkenbaarheid over alle communicatie-initiatieven heen.
Huisstijl igo-ifj.be Instituut voor gerechtelijke opleiding.
Missie visie en waarden. Het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding beschikt over een grafische huisstijl. Via deze huisstijl wil het IGO zijn zichtbaarheid en identiteit zoveel mogelijk uniformiseren. Via onderstaande links kan u de officiële bestanden van het IGO raadplegen en downloaden. We raden u aan om de gebruiksrichtlijnen te lezen alvorens de bestanden te gebruiken. In principe is het gebruik van de bestanden voorbehouden aan het IGO en zijn medewerkers.
Communicatieplan en huisstijl Sint-Truiden.
Sint-Truiden heeft zich de voorbije jaren nadrukkelijk op de kaart gezet als een attractieve stad met een uitstraling over de hele regio. We willen deze status verankeren door ons voortaan te profileren als hoofdstad van Haspengouw. De ambitie is helder uitblinken met levenskwaliteit en innovatie. Haspengouw overspant een gebied van circa 700.000 inwoners en 63 gemeenten. Door onderlinge samenwerking te stimuleren kunnen we de slagkracht van heel Haspengouw verhogen en een toonaangevende voorbeeldregio worden.
Huisstijl DBZ.
Op deze website vind je informatie over de huisstijl van DBZ. Map met sjablonen en huisstijl op Google Drive. Op de pagina sjablonen kan je kant en klare sjablonen downloaden waarmee je direct aan de slag kan. Een korte handleiding over werken met een sjabloon vind je hier. Het schoollogo en het kleurenpalet vind je op www.dbz.be/huisstijl.
Handboeken Huisstijl Media Stad Poperinge.
Wij vragen alle gebruikers dan ook om die regels en de logo's te respecteren. Tel 057 33 40 81.

Contacteer ons